Hlavní obsah

Utlumený Hazard pohrozil trpaslíkovi, vystřihnul parádu. Rudí ďáblové chystají slávu

Andorra la Vella /Brusel

V dresu Chelsea se Edenu Hazardovi žádné velkolepé kousky v nové sezóně nedaří, ač jej před startem nového ročníku anglické ligy José Mourinho vynášel do nebes. Srovnával jej s Cristianem Ronaldem a Lionelem Messim. Čtyřiadvacetiletý záložník Blues teď rozhodně nezáří, nůžky z tréninku belgického nároďáku ovšem vypadají výstavně.

Hazardovy parádní nůžky během tréninku belgické reprezentace.

 
Článek

Dnes Hazard může na chvíli zapomenout na propadáky v Chelsea, s reprezentací má na dosah postup na ME. Těžko říci, co by se muselo stát, aby o něj Belgie přišla. Hraje v Andoře, která v kvalifikační skupině B nemá ani bod a za osm zápasů dala tři góly a třicet inkasovala.

Nic nesignalizuje, že by se tahle truchlivá bilance měla nějak výrazně obrátit k lepšímu právě proti Belgičanům. Tým vedený Markem Wilmotsem se v pyrenejském ministátě nemusí nijak znepokojovat. Však to také na tréninku po srazu reprezentantů vypadalo vcelku pohodově.

Pozornost se soustředila právě na Hazarda. Nejlepší hráč minulé sezóny Premier League teď v Anglii zažívá s Chelsea těžký útlum, ale dal poslední kvalifikační gól týmu proti Kypru. Zařídil těsnou výhru a výrazně tak pomohl v kvalifikačních součtech. Izrael, který ztrácí čtyři body, by ve zbylém programu skupiny před druhé Belgičany posunul jen zázrak, ošidné baráže se tak Hazard a spol. obávat nemusejí. Po očekávané výhře nad trpaslíkem mohou slavit.

Reklama

Související témata: