Hlavní obsah

Bývalý fotbalista Ronaldo se potřetí rozvedl

Rio de Janeiro

Trojnásobný nejlepší fotbalista světa Ronaldo se potřetí rozvedl. Podle brazilského deníku O Globo bývalý útočník Interu Milán, Barcelony a Realu Madrid oznámil, že před třemi měsíci ukončil manželství s Mariou Beatriz Antonyovou, se kterou má dvě dcery.

Foto: Divulgacao

Brazilec Ronaldo nedávno shodil v reality show sedmnáct kilogramů.

Článek

"Po sedmi letech jsme se rozešli," řekl šestatřicetiletý Ronaldo. "Dohodli jsme se na tom společně kvůli dětem. Na našem přátelství a vzájemném respektu se nic nemění," dodal někdejší střelec brazilské reprezentace, se kterou v letech 1994 a 2002 vyhrál mistrovství světa.

Ronaldo, jenž ukončil kariéru loni v dresu Corinthians, se rozvedl už potřetí. S fotbalistkou Milene Dominguesovou, s níž má syna Ronalda (12 let), se rozešel po čtyřech letech v roce 2003. O dva roky později si vzal modelku Danielu Cicarelliovou, vztah jim však vydržel jen tři měsíce.

Následně se Ronaldo oženil s Antonyovou, která přivedla na svět dvě dcery Mariu Sophii (4) a Alici (2). Před dvěma lety také vyšlo najevo, že útočník má nemanželského syna Alexe (7) po románku s modelkou Michele Umezuovou.

Reklama

  Plzeň - Zlín dnes 18 : 00
20240424T18 : 00:00+0200
Plzeň vs. Zlín
Plzeň vs. Zlín
Plzeň
Zlín