Hlavní obsah

Bývalý fotbalista Ostravy a Sparty Matušovič má problém. Boural opilý a ujel od nehody

Havířov

Třiatřicetiletý někdejší záložník Baníku Ostrava či pražské Sparty Miroslav Matušovič si pořádně zavařil. V pátečních časných ranních hodinách totiž podle serveru karvinsky.denik.cz v centru Havířova boural opilý s dvěma promile alkoholu a od nehody ujížděl, než ho chytla městská policie.

Foto: Profimedia.cz

Miroslav Matušovič ještě v době, kdy oblékal dres pražské Sparty.

Článek

Nehoda, při které naštěstí nebyl nikdo zraněn, se stala okolo třetí hodiny ráno. „Řidič vozu BMW při odbočování vlevo z Hlavní třídy na ulici ČSA nedal přednost protijedoucí fabii. Viník kolize však z místa ujel," popsala nehodu policejní mluvčí Zlatuše Viačková.

Ujíždějící vůz pronásledovali městští strážníci, kteří ho po několika minutách dopadli. Při kontrole se ukázalo, že řidičem byl právě Matušovič. Ten v minulosti hrával kromě Baníku a Sparty i na Kypru za Apollon Limassol.

„Lidé z havarované škodovky popsali, že jim cestu zkřížilo BMW. Hlídka pak auto spatřila, jak jede od Beethovenovy ulice k Radniční, kde byl řidič zastaven a podroben kontrole," uvedl zástupce ředitele havířovské městské policie Daneš Skulina.

Třiatřicetiletý Matušovič, který momentálně působí v divizním Havířově jako sportovní manažer, nadýchal dvě promile a noc strávil na záchytce. Navíc přišel o řidičský průkaz. „Škoda na vozidlech byla předběžně odhadnuta na 40 tisíc korun," dodala mluvčí.

Reklama

  1 : 1 West Ham - Leverkusen 1 : 1 dohráno
20240418T21 : 00:00+0200
West Ham vs. Leverkusen
West Ham vs. Leverkusen
West Ham
Leverkusen
  2 : 0 pp Fiorentina - Plzeň 2 : 0 pp   dohráno
20240418T18 : 45:00+0200
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina
Plzeň