Hlavní obsah

Jsou tohle ještě fanoušci? Čechovi po přestupu do Arsenalu vyhrožují smrtí!

Londýn

Byl dlouholetou ikonou londýnské Chelsea, fandové jej zbožňovali a řada z nich mu prostřednictvím sociálních sítí za odvedené služby na Stamford Bridge poděkovala, byť je jeho odchod do konkurenčního Arsenalu hodně zabolel. Svůj komentář připojili i tací, jež transfer brankáře Petra Čecha k odvěkému rivalovi z Emirates Stadium neskousávají snadno, a také pár jedinců, kteří plzeňského rodáka drsně urážejí a dokonce mu i vyhrožují smrtí.

Foto: Price David, ČTK

Fotbalový brankář Petr Čech se představil v dresu Arsenalu, kam přestoupil z Chelsea.

Článek

Petře zůstaň, žadonili ještě nedávno příznivci Blues. Neuprosili ho. Český reprezentační gólman toužil po větší vytíženosti, než se mu dostávalo v uplynulé sezóně za Belgičanem Thibautem Courtoisem. I když Čech přiznal, že opustit Chelsea bylo jedno z jeho nejtěžších rozhodnutí, které udělal.

Ne každý fanoušek Blues ale Čechův verdikt schvaluje a přeje mu úspěch. Po oznámení přestupu do Gunners jej někteří označili za zrádce a spálili jeho dres. Našlo se bohužel i pár nenormálních jedinců, kteří pořádně "přepálili". Jejich nechutné hlášky a výhrůžky jsou už hodně za hranicí lidského chápání.

Na adresu Petra Čecha se vyrojilo několik ohavných a nechutných tweetů, všímá si na svých stránkách list Daily Mail. Například mu velmi odporně připomínají vážné zranění z října 2006, kdy Čech po střetu s irským záložníkem ve službách Readingu Stephenem Huntem utrpěl frakturu lebky.

Vyhrožovali mu smrtí

"Petře Čechu, ty hade, nemůžu uvěřit tomu, že odcházíš do Arsenalu. Přál bych si, aby Stephen Hunt tehdy ukončil tvůj život," napsal uživatel s přezdívkou Muneeb. Další pod nickem @Febreezion se zase navážel do brankářovy rodiny: "Rozluč se se svými blízkými než půjdeš spát, protože ráno se už s nimi neshledáš, ty idiote!"

Nechybí ani přímé výhrůžky smrtí. "Až budeme hrát s Arsenalem, přinesu si na Stamford Bridge svoji odstřelovací pušku (SR-25). Bude za..... krásné vidět na trávníku Čechovu krev," uvedl na Twitteru pomatenec pod přezdívkou @Enegali10.

Příjemný návrat na Stamford Bridge Petra Čecha v nové sezóně tak rozhodně nečeká. Proti svému bývalému klubu navíc může v dresu Kanonýrů nastoupit už 2. srpna, kdy se v souboji o pohár charity (Community Shield) střetne ve Wembley vítěz Anglického poháru Arsenal s úřadujícím mistrem Chelsea.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články