Hlavní obsah

Vyhazov Mourinhovi nehrozí. I po další prohře má stále podporu vedení Chelsea

Londýn

Portugalský trenér José Mourinho má v Chelsea stále podporu vedení. Nic na tom nezměnily ani neuspokojivé výsledky a výkony na startu nové sezóny Premier League, které vyvrcholily víkendovou prohrou 1:3 proti Southamptonu. Charismatický kouč dostal od funkcionářů Blues podporu, vedení Chelsea věří, že se nepříznivá situace otočí.

Foto: Dylan Martinez, Reuters

To snad není možné! Kouč Chelsea José Mourinho přihlíží obratu Southamptonu na Stamford Bridge.

Článek

Sestřih utkání Chelsea - Southampton.

"Klub chce jasně říct, že José má dál naši plnou podporu. Jak sám řekl, výsledky nebyly dobré a výkony týmu se musí zlepšit. Přesto věříme, že máme správného trenéra na to, aby se sezóna obrátila, a že má kádr, s kterým to dokáže," uvedla Chelsea v prohlášení.

Úřadující mistr prožívá katastrofální vstup do nového ročníku. Z osmi kol anglické ligy jen dvakrát vyhrál a čtyřikrát prohrál, na vedoucí Manchester City ztrácí už deset bodů. V minulém týdnu Chelsea podlehla také v Lize mistrů 1:2 na půdě FC Porto.

Dvaapadesátiletý Mourinho se do Chelsea vrátil předloni a v minulé sezóně s ní vyhrál anglickou ligu a Ligový pohár. Kontroverzní portugalský kouč už předtím působil na lavičce Blues v letech 2004 až 2007.

Reklama

Související témata: