Hlavní obsah

Černá perla za 40 miliónů liber už má splněno

Londýn
Aktualizováno

Čtyři vstřelené góly v minulé sezóně, stejný počet branek v tomto ročníku Premier League. Dalo by se říct, že Yannick Bolasie má splněno. Šestadvacetiletý ofenzivní záložník Crystal Palace se o víkendu dvakrát trefil proti Newcastlu a po jednoznačném vítězství londýnského celku 5:1 se stal nejlepším hráčem 14. kola Premier League.

Foto: Sport.cz s použitím Reuters

Video již není dostupné

Článek

Fotbalisté Crystal Palace až na dvanáctý pokus porazili Straky a v tabulce jim patří sedmé místo. Borec s číslem 10 začátkem listopadu vystřelil Crystal Palace vítězství v Liverpoolu, nyní přidal další dva důležité zásahy.

„Kolik vstřelím gólů? V hlavě nenosím žádná konkrétní čísla... Ale myslím na to, jak se zlepšovat. Chci jít postupnými krůčky. Nic se nestane jen tak přes noc. Ovšem nemyslím si, že by fanoušci čekali takové výkony," smál se Bolasie po sobotním představení.

Okolo rodáka z Lyonu, který ale reprezentuje Demokratickou republiku Kongo, už od minulé sezóny krouží slavnější anglické kluby, převážně Tottenham.

Manažer Crystal Palace ale nápadníkům vyslal jasný vzkaz - svou „černou perlu" prodá jen za velké peníze. Konktrétně za 40 miliónů liber (asi 1,5 miliardy korun). „Tady jsou všichni hráči podhodnocení," řekl čtyřiapadesátiletý Alan Pardew.

Reklama

Související témata: