Hlavní obsah

Liverpool - Leicester 1:0Liverpool ukončil venkovní neporazitelnost Lišek

Fotbalisté Liverpoolu přehráli v 18. kole anglické Premier League vedoucí Leicester 1:0 a uštědřili jim první porážku na venkovním hřišti. Jedinou branku zápasu vstřelil Christian Benteke.

Foto: Sport.cz s použitím Reuters

Video již není dostupné

Článek

Diváci na Anfield Road byli svědkem útočné podívané obou mužstev. První poločas vyšel lépe Reds, kteří aktivně napadali a permanentně ohrožovali Schmeichelovu branku. Po čtvrt hodině měl velkou příležitost Lallana, jenže netrefil přesně. Ve 25. minutě střílel Origi, jenže hostujícího gólmana nepřekonal. Na druhé straně si velkou šanci připravil Mahríz, ale brankář Mignolet skvěle zasáhl.

Po hodině hry se liverpoolský celek dočkal branky. Firmino pokryl balón a ideálně předložil neomylnému Bentekemu. V 74. minutě se před Mignoletovou brankou ocitl Dyer, ale reprezentační gólman Belgie Liverpool podržel. Lišky v posledních minutách zatlačily Reds až před vlastní pokutové území, ale vyrovnat se jim nepodařilo. Hosté tak poprvé v sezóně prohráli na hřišti soupeře a po deseti utkáních v řadě nebodovali. Liverpool je prvním klubem, jenž vynuloval Vardyho, Mahríze a spol.

Anglická fotbalová liga - 18. kolo:
Liverpool - Leicester 1:0 (63. Benteke)

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Nečas gólem přispěl k výhře Caroliny, Kämpf zapsal asistenci

Hokejisté Caroliny dokázali ve čtvrtečním zápase NHL porazit Detroit na svém ledě 4:0. Jednou brankou se na výhře Hurricanes podílel i český forvard Martin Nečas. Jednu asistenci si připsal útočník David Kämpf, jenž pomohl Torontu k vítězství 5:1 nad Washingtonem.
NačítámNačíst další články