Hlavní obsah

Večer jdou do prodeje další vstupenky na ME fotbalistů do 21 let

Praha

Další vstupenky na mistrovství Evropy ve fotbale hráčů do 21 let, které od 17. do 30. června letošního roku uspořádá Česká republika, půjdou do prodeje dnes od 18:00. K dispozici budou ve stanoveném množství na oficiálním webu šampionátu www.u21euro2015.cz.

Foto: Michal Kamaryt, ČTK

Hlavní ambasador fotbalového mistrovství Evropy hráčů do 21 let Pavel Nedvěd (vlevo) a předseda organizačního výboru Petr Fousek při startu předprodeje.

Článek

Předprodej, který slavnostně odstartoval v úterý 10. února ambasador turnaje Pavel Nedvěd, bude nyní pokračovat. „Od počátku prodeje je o vstupenky enormní zájem, což nás všechny samozřejmě mimořádně těší. Situace je taková, že na některé zápasy je poptávka po vstupenkách velmi vysoká a některá utkání - především v pražské skupině - zatím nabízejí opravdu jejich dostatečný počet," avizuje Petr Fousek, předseda organizačního výboru.

"Je na místě říci, že třeba i zápasy Dánska se Srbskem nabídnou představení mnoha vycházejících hvězd a diváci by si je také neměli nechat ujít. Mistrovství je tu pro fotbalové fanoušky jako jedna velká událost, Česká republika větší fotbalový turnaj hostit nemůže a všechna utkání stavíme na stejnou úroveň. Vstupenek opravdu není málo, na řadu zápasů jich je k dispozici stále hodně a naším jednoznačným přáním je to, aby všechny souboje měly bez rozdílu skvělou kulisu. Vždyť v České republice budeme mít to nejlepší, co tato věková kategorie nabízí," poukazuje Fousek.

Vstupenky na šampionát, který se odehraje na stadiónech v Praze Edenu a na Letné, Olomouci a Uherském Hradišti, se prodávají v rozmezí 100-350 korun. Dnes v 18:00 odstartuje druhá fáze prodeje.

Organizační výbor ME U21 2015 vkládá vstupenky do předprodeje postupně podle předem stanoveného klíče i s ohledem na kapacitní požadavky UEFA, která je pořadatelem turnaje a faktickým držitelem vstupenek.

„I s ohledem na distribuci vstupenek na předchozí velké turnaje je velmi pravděpodobné, že se k nám postupně dostane řada vstupenek právě od UEFA, například z jejích nevyzvednutých rezervací. Všechny tyto vstupenky budeme vzápětí uvolňovat do prodeje," dodává Fousek.

Reklama