Hlavní obsah

Rosický do Sparty! Fanoušci chtějí přispět Křetínskému na návrat hvězdy

Praha

Skandování, které nešlo přeslechnout. Rosický do Sparty! Fanoušci letenského klubu se těžko smiřují s tím, že jejich tým letos nezíská žádnou trofej. Během duelu se Slováckem proto dali hlasitě najevo, který fotbalista by se měl v příští sezóně stát spasitelem. Nejen to, fanoušci Sparty majiteli klubu Danielu Křetínskému nabídli, že na návrat kapitána národního týmu na Letnou finančně přispějí!

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Vyslyší Tomáš Rosický sparťanské volání k návratu domů...?

Článek

Loni double, letos nejspíš jen druhé místo v Synot lize. Trochu málo na ambice Sparty, která si tím navíc notně zkomplikovala další pokus o postup do Ligy mistrů.

A Tomáš Rosický, který se do světa velkého fotbalu vydal právě ze Sparty, je v očích sparťanů zárukou lepší budoucnosti.

„Pokud bude Tomáš zdravý, tak věřím, že se do Sparty vrátí. Otázkou pouze je, kdy," prohlásil nedávno majitel klubu Daniel Křetínský ve studiu Ligy mistrů na Prima Cool.

Letenští lákají k návratu také stopera Tomáše Sivoka z istanbulského Besiktase. Jenže Rosický, to by bylo teprve terno! A Malý Mozart není vytížený v Arsenalu, takže v létě by mohl být k mání...

Pro návrat idolu udělají fanoušci maximum

Proto se fanoušci chopili iniciativy. Po dopisu adresovaném přímo Tomášovi nyní napsali Křetínskému a nabídli, že finančně přispějí na přestup Rosického do Sparty.

„Pokud se rozhodnete přivést Tomáše do Sparty, jsme připraveni vám finančně přispět na realizaci tohoto přestupu. V tuto chvíli bohužel nemůžeme přislíbit konkrétní částku, nicméně jsme připraveni v prostředí sparťanských fanoušků udělat maximum včetně inspirace ostatních sparťanů, aby byla co nejvyšší," píše se na serveru Sparta Forever.

„Zároveň plně a aktivně podpoříme i případné související aktivity klubu (např. prodej Tomášova dresu, prodej speciálních suvenýrů). Tímto chceme nejen v rámci našich možností nabídnout pomoc a aktivně přispět ke splnění našeho snu, ale především jasně deklarovat náš obrovský zájem o Tomáše Rosického," poukazují fanoušci.

O nabídky nemá Tomáš nouzi

Klíčovou otázkou samozřejmě je, co na to sám Rosický. Nabídky má i ze zahraničí, láká ho třeba americká MLS. A pokud se Arsenalu podaří přivést Petra Čecha z Chelsea, nakonec by Kanonýři prý měli velký zájem o to, aby jeho krajan Rosický ještě na rok zůstal.

Přesně na tuto dobu na něj ostatně má Arsenal opci...

Vrátí se Tomáš Rosický zpět do Sparty v tomto letním přestupním období?
Ano
10,7 %
Ne
89,3 %
Celkem hlasovalo 17615 čtenářů.

Reklama

Související témata: