Hlavní obsah

Škoda má na Liberec spadeno a zase udeřil, remíza však kanonýra namíchla

Praha

Celou minulou sezónu, kdy dával jeden gól za druhým, připomínal, že své trefy by klidně vyměnil za výhry celého týmu. Hned v prvním domácím zápase nového ročníku fotbalové ligy však vršovický kanonýr narazil na svůj tradiční úděl. V zápase skóruje, ale sešívaní stejně tři body neoslaví. „Bohužel. Je to dost blbé, že jsme Liberec neporazili,“ kabonil se Milan Škoda po domácí remíze své Slavie 2:2.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Slávista Milan Škoda při střeleckém pokusu v utkání s Libercem.

Článek
Fotogalerie

Na Slovan má tedy spadeno. A pořádně. V posledních třech zápasech mu nasázel celkem šest gólů! „Dá se říci, že Liberec je teď asi můj nejoblíbenější soupeř. Útočník samozřejmě před zápasem vnímá, že mu to tam proti danému soupeři padá," přikyvoval kanonýr.

Duel v Edenu měl bláznivý začátek. Hosté skórovali již v 65. sekundě, Slavia dokázala otočit skóre během pouhých tří minut. Pak ovšem výrazně polevila a vzhledem k průběhu druhé půle musí být nakonec ráda aspoň za bod. „Jen v přípravě jsme všichni velcí fotbalisté. Pak přijde mistrák, a nedokážeme si pořádně nahrát. Nestačí nám přece hrát dobře jen část zápasu," láteřil Škoda.

Po minulé životní sezóně ho lákalo zahraničí a Slavia ani neskrývá, že jeho a Zmrhala by v rámci ekonomické stabilizace za dobré peníze uvolnila. Oba fotbalisté i na startu nového ročníku dál oblékají sešívaný dres. „Ještě jsem je neprodal, je to dobré," reagoval s úsměvem kouč Dušan Uhrin mladší. „V otázce jejich případného přestupu zatím není nic nového. Milan dal znovu gól, první půli hrál opravdu dobře."

V souvislosti se Škodou se hodně mluví třeba o tureckém Sivassporu. „Nevím, jak to vypadá. Nějaká možnost ještě je, ale teď to neřeším," řekl útočník rozpačitě.

Reklama

  Jablonec - Zlín dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články