Hlavní obsah

Klokani už mají po Valáškově odchodu nového ředitele

Praha

Klokani zůstali bez šéfa jen pár dnů. Novým ředitelem fotbalového klubu Bohemians 1905 se stal Darek Jakubowicz. Syn předsedy představenstva pražského celku Dariusze Jakubowicze ve vedení nahradí Ladislava Valáška, který po téměř pěti letech skončil z rodinných důvodů. Informují o tom klubové stránky.

Foto: bohemians.cz – PJml

Darek Jakubowicz, nový ředitel Bohemians Praha 1905.

Článek

Rodina Jakubowiczova vlastní v klubu nadpoloviční většinu akcií. Dariusz Jakubowicz je předseda představenstva a majitel hlavního sponzora klubu společnosti Barvy a Laky Hostivař. Jeho syn Darek nyní nastupuje na uvolněnou pozici ředitele klubu.

„Museli jsme zareagovat velmi rychle vzhledem ke krátkému časovému úseku, který jsme měli k dispozici. V současné době je brán tento krok jako dočasný s důrazem na snahu o zachování kontinuity chodu klubu," avizuje Darek Jakubowicz.

„Mám přehled o vnitřních poměrech v klubu. Se zaměstnanci jsem byl v úzkém kontaktu již dříve, s mužstvem jsem odcestoval v zimě na herní soustředění do Turecka. Chci pokračovat v nastoleném řádu," poukazuje, že velké změny se v Ďolíčku dít nebudou.

Reklama