Hlavní obsah

Klokani už mají sportovního ředitele, Držmíšek přešel z Edenu do Ďolíčku

Praha

Miroslav Držmíšek první prosincový den nastoupil na uvolněnou pozici sportovního ředitele fotbalového klubu Bohemians Praha 1905. Naposledy působil v sousední Slavii, kde zastával v průběhu několika let pozici hlavního skauta, vedoucího mužstva, sportovního sekretáře i sportovního ředitele.

Foto: bohemians.cz

Miroslav Držmíšek, nový sportovní ředitel Bohemians Praha 1905.

Článek

Klokani už zase mají sportovního ředitele. Do důležité funkce nastoupil Miroslav Držmíšek, který před angažmá ve Slavii působil v různých pozicích také v Xaverově v Horních Počernicích, kde také ukončil aktivní hráčskou kariéru. V té době měl za sebou již angažmá v Plzni, Pardubicích či Benešově.

„Jeho dlouholeté zkušenosti s fotbalem na nejvyšší úrovni budou jistě velkým přínosem pro náš klub. Opravdu se těším na tuto spolupráci," řekl ředitel klubu Darek Jakubowicz pro Virtuální Ďolíček.

"Na Bohemku chodím pravidelně, vím, do jakého prostředí jdu. Sám jsem zvědavý, jakým způsobem sem vstoupím. Pro mě je Bohemka rodinný klub s příjemnými lidmi, se kterými jsem se rozhodl pracovat," konstatoval Držmíšek.

Dvaapadesátiletý funkcionář se již aktivně zapojí do zimního přestupového období. Klokani jsou po polovině ligy předposlední a čeká je tuhý boj o záchranu.

"Fotbal není o jménech, je o týmu a o práci. Tak se koukám na případné přestupy. Pro diváky je samozřejmě hezké jména vidět, ale nemyslím si, že to je to nejdůležitější. Hodně individualit mužstvo nedělá," avizoval Drřmíšek.

Reklama