Hlavní obsah

Hokejový útočník Zdeněk Nedvěd se vrací do Kladna

Hokejový útočník Zdeněk Nedvěd bude v kariéře pokračovat v extraligovém Kladně. Dvaatřicetiletý hráč, který za svůj mateřský klub v seniorském věku ještě nenastoupil, podepsal s vedením týmu dvouletou smlouvu. Informují o tom oficiální internetové stránky středočeského klubu.

Foto: www.sport.cz

DEFAULT TITLE

Článek

Nedvěd působil v minulých letech v zahraničí, naposledy tři roky v Koreji. Do letní přípravy vstoupil s Kladnem, za které nyní bude i hrát. "Jsem Kladeňák, a když se ozval pan Müller (trenér), začali jsme s manželkou uvažovat o tom, že bych se vrátil tam, kde jsem se hokej naučil," řekl Nedvěd.

Pro návrat domů se rozhodl i proto, že s manželkou čekají druhého potomka. "Asi patnáct let jsem v zahraničí, pořád někde lítáme a s dětmi je to pořád těžší a těžší. Samozřejmě bych si také v Kladně ještě rád zahrál," uvedl útočník, jenž v Česku krátce oblékal po skončení své zámořské kariéry dres pražské Sparty. Poté hrál za finský tým Lukko Rauma, Hämeenlinnu, v Německu za Kassel a Hannover, Kärpät Oulu, norský Stavanger a naposledy v asijské lize za Anyang Halla Winia.

Reklama

Související témata: