Hlavní obsah

Divíšek končí v Pardubicích! Ostatní hráči schytali mastnou pokutu

Pardubice

Páteční domácí prohra 1:6 s Vítkovicemi měla v Pardubicích značnou dohru. Kufry si balí zkušený útočník Tomáš Divíšek. Šestatřicetiletý centr byl v klubu na měsíční zkoušce, tu se vedení klubu rozhodlo předčasně ukončit. Ostatní hráči dostali souhrnnou pokutu 300 tisíc korun, jejíž část bude poskytnuta fanklubu na úhradu nákladů spojených s výjezdy fanoušků.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Hokejista Tomáš Divíšek (vpravo) končí předčasně své působení v Pardubicích.

Článek

"V reakci na výkon v duelu 7. kola extraligy proti Vítkovicím proběhla hned v sobotu schůzka hráčů s vedením klubu. To jim důrazně vytklo jejich přístup k utkání a udělilo celému týmu souhrnnou pokutu ve výši 300 tisíc korun," uvedlo vedení klubu v prohlášení na oficiálním webu.

Společně s Divíškem byli z A týmu vyřazeni i další útočníci David Roupec a Jaroslav Moučka, kteří budou působit v prvoligovém Šumperku.

Klubové vedení se také omluvilo fanouškům za předvedený výkon. "A činí takové kroky, aby se již v příštím utkání (výkony) výrazně zlepšily. V případě, že se tak nestane, je připraveno učinit další razantní opatření," dodali zástupci klubu.

Pardubice jsou aktuálně v tabulce s dvěma výhrami a čtyřmi porážkami dvanácté, mají však odehrané o jedno utkání méně než většina soupeřů. V neděli se představí na ledě Olomouce.

Reklama

  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články