Hlavní obsah

Diváci mají právo dát najevo nesouhlas. Sami jsme si naběhli, uznal Hadamczik

Brno

Elitní šestka se jim vzdaluje, po třetí extraligové porážce v řadě se naopak budou muset hokejisté Komety začít dívat pod sebe, jak se jim bodově přibližují týmy, které jsou momentálně v tabulce mimo příčky zajišťující účast v play off.

Foto: Václav Šálek, ČTK

Alois Hadamczik na lavičce Komety Brno.

Článek

„Prožíváme hodně těžké období," přiznal po páteční prohře 2:3 s Pardubicemi trenér Brňanů Alois Hadamczik. Připustil, že jeho tým padl s Východočechy zaslouženě. „Byli zřejmě o ten jeden gól lepší a oproti nám disciplinovanější. Cením si ovšem toho, že kluci v sobě našli v poslední třetině za stavu 0:3 morální síly a střetnutí zdramatizovali. Byli jsme v závěru hodně aktivní, avšak srovnat se nám bohužel už nepovedlo," mrzelo ho.

V závěrečné části zredukoval Hadamczik sestavu na tři útočné formace a čtyři obránce. Jen na střídačce zůstali beci Dujsík s Kochem. „Dujsík hrál v poslední době první ligu za Přerov, což není zdaleka tak kvalitní soutěž jako extraliga. A Koch je sice hodně talentovaný, ale prozatím mu schází víc zkušeností. Vzhledem k Hanzlíkově zranění však lepší obránce momentálně k dispozici nemáme," pokrčil rameny.

Hadamczika trápí, že Kometě poslední dobou nevycházejí začátky zápasů. „Po šestigólovém přídělu v první třetině na Spartě inkasovala naše elitní pětka od Pardubic už po dvaceti vteřinách," štve ho.

Během utkání si musel vyslechnout občasné skandování části brněnských fandů, kteří žádali jeho odvolání. A úvodních pět minut střetnutí se odehrálo téměř za hrobového ticha, čímž příznivci Komety vyjádřili nespokojenost s výkony týmu v posledních duelech. „Diváci si zaplatili za vstupenku, a tak mají rozhodně právo dát najevo nesouhlas. My jsme si sami naběhli," uznal Hadamczik.

Reklama

Související témata:
  1 : 2 sn Pardubice - Třinec 1 : 2 sn   dohráno
20240428T19 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec