Hlavní obsah

Ostudný vlastňák! Hokejový gólman chtěl rozehrát, ale překonal sám sebe

Barrie

Osmnáctiletý hokejista Brandon Halverson prožil ve čtvrtek velmi nešťastný moment. Gólman týmu Sault Ste. Marie Greyhounds, působícího ve stejné soutěži jako nadaní Češi Pavel Zacha nebo Dominik Mašín, si vstřelil velmi nešťastný vlastní gól.

Vlastní gól v kanadské juniorce

 
Článek

Brankář draftovaný z 59. pozice New Yorkem Rangers v duelu s Barrie Colts dojel pro kotouč k zadnímu mantinelu, následně s pukem vyrazil před bránu a chystal se rozehrát, jenže místo přihrávky na spoluhráče v rohu kluziště skóroval do vlastní sítě.

„Vždycky jsem si hrozně přál, abych jednou dal gól. Svůj sen jsem si splnil dnes večer, ale bohužel jsem se trefil do špatné brány," dělal si Halverson legraci sám ze sebe na svém účtu na twitteru.

Svou roli při kuriózní situaci sehrálo i napadání útočníka soupeře, kterým byl Brendan Lemieux, syn někdejšího dlouholetého hráče NHL Claudea Lemieuxa a synovec Jocelyna Lemieuxa, taktéž bývalého hokejisty působícího v nejprestižnější severoamerické soutěži. Osmnáctiletý Brendan Lemieux také prošel draftem NHL, když si jej jako celkově 31. v pořadí vybralo Buffalo. Lemieux junior je momentálně čtvrtým nejlepším střelcem Ontarijské hokejové ligy.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
  Rakousko - Česko dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Rakousko vs. Česko
Rakousko vs. Česko
Rakousko
Česko
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články