Hlavní obsah

FANTASY: Vžijte se do role Vladimíra Růžičky a vyhrajte mistrovství světa v hokeji!

fantasy

Už tento pátek začíná letošní svátek pro všechny hokejové fanoušky – mistrovství světa v České republice, které bude hostit Praha a Ostrava. Spolu s ním si pro vás Sport.cz připravil online hru, která udělá sledování hokejových bitev o zlatou medaili ještě zajímavější.

Staňte se součástí mistrovství světa.

Článek
Fotogalerie

Fantasy hokej udělá mistrovství světa ještě zábavnějším. Vytvořte si svůj tým – kupte si ty nejlepší hráče, sledujte, jak se jim daří v zápasech, porážejte své kamarády ve vlastní lize a vyhrajte super ceny.

V čem spočívá smysl Fantasy hokeje

Je to jednoduché. Založte si svůj vlastní tým a dejte mu název, jaký chcete. Na každý den mistrovství světa máte rozpočet 100 miliónů. Co s ním všechno dokážete? Kupte 11 hráčů – gólmana a dvě pětky – a sledujte, jak se jim daří přímo na ledě, protože přesně podle toho získávají body ve Fantasy.

Máte v týmu Jágra a právě dal gól? Tak to jsou 3 body pro vás! Ale pozor, taky můžete o body přijít. Váš brankář dostal gól, útočník nedal trestné střílení nebo ho vyloučili? To asi nebudete mít radost, protože jste o pár bodů právě přišli.

Dejte si záležet s výběrem kapitána

Nejdůležitějším hráčem vašeho týmu je kapitán. Kapitánem může být kterýkoliv z hráčů kromě brankáře. Hráč, kterému dáte kapitánské 'céčko', bude získávat dvojnásobný počet bodů. Dá-li kapitán gól, místo tří bodů jich máte šest.

Proč si zdarma nezpříjemnit sledovaní hokejové svátku internetovou hrou, kterou již hrají po světě tisíce lidí? Nepotřebujete nic jiného než internet. Dokažte, že jste nejlepší trenér a získejte zlatou medaili ve Fantasy.

Reklama

Související témata: