Hlavní obsah

Měli ji za kluka. Teď je z Caster Semenyaové fotomodelka

PRAHA

Mistryně světa v běhu na 800 metrů Caster Semenyaová se rozhodla pro změnu. A svou novou podobou v časopise YOU šokovala. Málokdo by věřil tomu, že ta usměvavá dívka z titulní strany je právě tou atletkou, která se kvůli svému vzhledu musela podrobit testu pohlaví. "Ráda bych začala nosit častěji šaty a chci se naučit líčit," prohlásila po focení Semenyaová.

Foto: Sport.cz

Běžkyně Caster Semenyaová na titulní straně časopisu You

Článek

Rozpuštěné vlasy, nalakované nehty, černé společenské šaty a spousta náramků. Tak takhle se nechala vyfotit osmnáctiletá Caster Semenyaová pro jihoafrický časopis YOU. A asi málokdo by ji poznal, kdyby titulek nenapovídal: Wow, podívejte se na Caster nyní!

Úřadující mistryně světa v běhu na 800 metrů, která kvůli svému vzhledu musela podstoupit test pohlaví, se na pár hodin proměnila ve fotomodelku. Fotografovi zapózovala nalíčená, v přiléhavých kalhotách, v koktejlových šatech i v botách na vysokých podpatcích. A z výsledných fotek měla radost. "Ráda bych začala nosit častěji šaty a chci se i naučit líčit," prohlásila atletka.

Caster Semenyaová se zlatou medailí z mistrovství světafoto: ČTK/AP/Themba Hadebe

"Nikdy jsem si nekupovala oblečení sama, vždy mi jej vybírala maminka. Nyní se to ale změní, protože bych se takto hezky chtěla oblékat častěji," přiznala Semenyaová. Mezinárodní atletická federace IAAF nyní čeká na výsledky sextestu, které by měly být známy během několika dní. Avšak samotnou Caster to neznepokojuje. "Jsem taková, jaká jsem. A jsem na sebe hrdá," dodává Jihoafričanka.

Reklama

Související témata: