Hlavní obsah

Soukalová bavila na letišti, jela na pásu mezi kufry. Nechtělo se mi čekat, žertovala

Canmore

Náladu má výbornou. Aby ne, s velkým náskokem vede Světový pohár, podává celou sezónu kvalitní vyrovnané výkony a k zisku velkého křišťálového glóbu pro biatlonovou královnu má velmi blízko. Vedoucí žena Světového poháru Gabriela Soukalová se nachází ve velké pohodě, což dokumentují i legrácky, které vymýšlí. Tou poslední fanoušky hodně pobavila, při přesunu z Calgary do amerického střediska Presque Isle se v letištní hale svezla na pásu určeném pro zavazadla spolu s další bagáží.

Soukalová se svezla na odbavovacím pásu pro zavazadla.Video: Gabriela Soukalová, Facebook

 
Článek

Soukalová může být s kanadskou misí spokojená. Šestadvacetiletá biatlonistka potvrdila i v Canmore (7. ve sprintu, 3. v závodu s hromadným startem) letošní dominanci ve Světovém poháru a tak není divu, že má náladu na různé šprýmy.

Na letišti v Calgary vzbudila pozornost, když se spolu s kufry svezla na zavazadlovém pásu mezi dalšími kufry. Video z celé "akce" zveřejnila na svém facebookovém profilu. "Všechny vás zdravím, mně se nechtělo čekat, tak jsem se nechala odbavit dneska jako zavazadlo," komentovala povedenou srandičku.

Českou biatlonovou reprezentaci čeká od čtvrtka do neděle na východním pobřeží USA osmý díl Světového poháru. V Parque Isle jsou na programu postupně sprinty, stíhací závody a štafety v obou kategoriích.

Reklama

Související témata:
Kufry