Hlavní obsah

OBRAZEM: Dáma v červeném. Soukalové to při předávání glóbů náramně slušelo!

Chanty-Mansijsk/Praha

Z 25 závodů stanula jedenáctkrát na stupních vítězů, z toho čtyřikrát na tom nejvyšším. Získala velký křišťálový glóbus za celkové prvenství ve Světovém poháru a malé glóby za sprint, stíhačku i závody s hromadným startem. Úspěchy si vydělala přes šest miliónů korun hrubého, nejvíce ze všech českých zimních sportovců. Biatlonistka Gabriela Soukalová má za sebou životní sezónu!

Foto: Profimedia.cz

Vytouženou křišťálovou trofej Gabriela Soukalová s chutí políbila.

Článek
Fotogalerie

Při závěrečném dílu SP v ruském Chanty-Mansijsku zazářila šestadvacetiletá hvězda českého týmu i na narychlo uspořádaném večerním programu, kde spolu s králem mužské kategorie Francouzem Martinem Fourcadem převzali velké křišťálové glóby. V rudých šatech od módní návrhářky Beaty Rajské jí to náramně slušelo!

„Ještě jednou díky všem za podporu v celé sezóně," nezapomněla Soukalová na svém oficiálním facebookovém účtu na věrné fanoušky, kteří ji během náročného závodního období povzbuzovali. „Musím to teďka nějak zpracovat v hlavě, brzy se ozvu," slíbila.

Tuzemskému publiku se čeští biatlonisté předvedou ve středu v rámci autogramiády a exhibičního klání v Jablonci nad Nisou.

Reklama