Hlavní obsah

Golfista Woods utrpěl zranění při autonehodě na Floridě

Nejlepší golfista světa Tiger Woods havaroval na Floridě se svým vozem a po střetu s požárním hydrantem a stromem byl podle zámořských zdrojů dopraven do nemocnice. Server Orlando Sentinel informoval jako první o vážném zranění, podle Woodsova agenta Marka Steinberga je ale hvězdný hráč v pořádku a z nemocnice byl po ošetření propuštěn.

Foto: Dave Martin, ČTK/AP

Americký golfista Tiger Woods na Tour Championship v Atlantě

Článek

Podle agentury Asociated Press, která se odvolává na zdroje z Floridské dálniční policie, Woods boural ve 2:25 ráno východoamerického času se svým SUV značky Cadillac u svého domu v luxusní čtvrti Isleworth u Orlanda, kde žije. Golfová hvězda sjela ze silnice, nabourala do hydrantu a následně ještě narazila do stromu. Podle webu Orlando Sentinel byla jednička světového golfu transportována do nemocnice v Ocoee ve vážném stavu, nemocnice ale tuto informaci odmítla komentovat.

O tom, že Woodsovo zranění není vážného charakteru později informoval starosta čtvrti, kde golfová jednička bydlí. Nejlépe placený sportovec světa měl při nehodě utrpět jen tržné rány v obličeji a po ošetření měl být z nemocnice obratem propuštěn. Že je Woods v pořádku, potvrdil i hráčův agent.

Podle dálniční policie ve Woodsově voze nevystřelily airbagy, což svědčí o tom, že v době nárazu jel menší rychlostí než 53 km/h. Za nehodou by neměl stát alkohol, vyšetřování nicméně stále běží.

Woods pobýval na Floridě během dvoutýdenní pauzy mezi turnaji. Předminulý víkend triumfoval vítěz čtrnácti turnajů kategorie major na Australian Masters v Melbourne, jeho dalším podnikem měl být na začátku prosince Chevron World Challenge v kalifornském Thousand Oaks.

Reklama