Hlavní obsah

Woodsovi se vrátily problémy se zády a odstoupil z turnaje

Tigeru Woodsovi se vrátily problémy s operovanými zády a odstoupil z turnaje PGA Tour v San Diegu. Na hřišti, kde v minulosti posbíral osm titulů, odehrál v 1. kole jen jedenáct jamek. Bývalá světová jednička žehrala na chladné kalifornské počasí a mlhu, která ho přinutila dlouho čekat. Během pauzy mu záda ztuhla.

Foto: Jake Roth, Reuters

Americký golfista Tiger Woods odstoupil z turnaje PGA Tour v San Diegu.

Článek

"Je to frustrující," pronesl devětatřicetiletý Woods. Než odstoupil, měl na kontě skóre +2. Operaci zad se skřípnutým nervem se podrobil loni na začátku dubna, pauzírovat musel několik měsíců. Zatím poslední turnaj před týdnem Phoenix Open se mu vůbec nepovedl, senzačně ani neprošel cutem.

V San Diegu čekal přes dvě hodiny, než se mlha rozplynula a mohl hrát. "Pak už se mi nepodařilo pořádně rozcvičit. Stáli jsme tady, byla mi zima," přiznal golfista, který o dva dny dříve fandil své přítelkyni Lindsey Vonnové na lyžařském mistrovství světa v Coloradu.

Nynější turnaj Farmers Insurance Open v minulosti vyhrál sedmkrát, na stejném hřišti pak ještě slavil titul z US Open v roce 2008. Předčasně však majitel 14 trofejí z majorů odstoupil z turnaje už potřetí z posledních devíti startů.

Reklama

Související témata: