Hlavní obsah

Janda je favoritem Turné čtyř můstků i u bookmakerů

PRAHA

Skokan na lyžích Jakub Janda je také podle bookmakerů jasným favoritem Turné čtyř můstků, které začne ve středu kvalifikací a ve čtvrtek úvodním závodem v německém Oberstdorfu. Nejvíce českému závodníkovi věří ve společnosti Betandwin, kde je na jeho celkové vítězství v prestižním Turné vypsán kurz 2,5:1.

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Jakub Janda.

Článek

Janda by měl podle Fortuny vyhrát nejen úvodní klání v Oberstdorfu, ale také celé turné. Jandův kurz na vítězství na můstku, kde v únoru získal stříbro a bronz na mistrovství světa, činí 3:1. Celkový Jandův triumf na turné je ohodnocen kurzem 2,6:1, za sto vsazených korun by sázkař bral 260 korun.

Naprosto shodné kurzy vypsala i společnost Chance, zároveň ale má k dispozici i sázku na to, že se Jandovi nepodaří vyhrát žádný z podniků Turné. Na tuto variantu má Chance připraven kurz 3,25:1, že Janda vyhraje alespoň jeden závod je podle tamních bookmakerů pravděpodobnější (2,7:1), zatímco možnost, že by český závodník vyhrál celý seriál takřka vylučují (15:1).

Vsadíte si na celkové vítězství Jandy v Turné?
Hlasujte v anketě na konci článku!

Bookmakeři společnosti Sazka vypsali na celkové vítězství Jandy kurz 2,5:1. Až za českým skokanem se seřadili Ahonen (3,5:1), Küttel (6,5:1), Němec Michael Uhrmann (10:1) či Polák Adam Malysz (15:1).

Nejvíce Jandovi věří v internetové společnosti Betandwin, která patří mezi největší sponzory českého závodníka. Na jeho vítězství v Oberstdorfu vypsali kurz 2,9:1, na celkový triumf v Turné pak dokonce kurz 2,5:1. Druhý nejnižší kurz má přitom Janne Ahonen (3,4:1) následovaný Uhrmannem (9:1) a Küttelem (9,5:1).

Reklama