Hlavní obsah

Martin Staszko přišel o 8 000 000 Kč v souboji s Annou Kurnikovovou

Jak jste si určitě včera přečetli, Martin Staszko bojoval na EPT Kodaň o další velký úspěch. Do dnešního 4. hracího dne postupoval jako 9. na chipech z 24 postoupivších hráčů. Vzhledem k této okolnosti a Martinově pokerovému skillu jistě většina z nás počítala s tím, že Martin vyhraje a začne počítat prachy na další hromadě. Za vítězství mohl inkasovat 2.515.000 dánských korun, což je téměř 8.000.000 korun našich a kdyby měli naši bratři také koruny, bylo by to dokonce přes 10.000.000 jejich ex korun.

Foto: gettyimages.com

Vypadalo to na další velký úspěch, nakonec však Martin vyhrál jen drobáky, nová košile nebude...

Článek
Fotogalerie

Nebudu vás dlouho napínat, jak zcela právem ti bystřejší čtenáři již z názvu článku vycítili, Martin to nevyhrál. Probojoval se sice na poslední 2 stoly, ale osudnou se mu stala naprosto klasická pokerová točka, v níž se již před flopen dostal do plný s AK proti QQ finského hráče Lauri Varonena.

V anglicky hovořících zemích je často startovní kombinace AK nazývána "big slick", čemuž já samozřejmě nerozumím, takže vám neřeknu, proč tomu tak ti kluci říkají. Ale určitě vám řeknu, jak kombinaci AK nazýváme s Olinkou a Lenkou - Anna Kurnikovová. A víte proč? Protože hezky vypadá, nikdy nic nevyhrála a se všema akorát vyjebává.

V této hře Martinův soupeř navíc flopnul set, ale stále nebylo nic ztraceno, protože nejslavnějšímu občanovi Třince jela barva, ale nedojela... Martin za 16. místo inkasoval pro něho absolutně zanedbatelných 75.000 DKK, takže těžko můžeme očekávat, že by si koupil novou flanelovou košili. Anna Kurnikovová tedy opět nezklamala.

Reklama