Hlavní obsah

OBRAZEM: Zázračný zásnubní prsten budoucí paní Berdychové táhne Tomáše do finále

Melbourne

Nový kouč Dani Vallverdu, nové strategické zbraně. Fyzička, skauting, taktický plán... To všechno dotáhlo Tomáše Berdycha na kurtech Australian Open již do semifinále. Ale co když je všechno trochu jinak? Co když za všechno může hlavně nový prsten? Zásnubní a zázračný! V Melbourne ho nosí krásná Berdychova snoubenka, modelka Ester Sátorová...

Foto: Bernat Armangue, ČTK/AP

Ester Sátorová a její zázračný prsten během Berdychova duelu s Nadalem.

Článek
Fotogalerie

Fotoreportéři rychle pochopili, že v hráčské lóži mají fotit nejen Ester samotnou, ale pokud možno v co největším detailu také zásnubní prsten, který jí Tomáš věnoval.

Spojitost se skvělým tažením české jedničky turnajem se přímo nabízí. Na startu prvního letošního grandslamového podniku strávil český pár romantické chvíle v melbournské botanické zahradě. Pochovali si malé vombaty, zapózovali se sovou.

Ester Sátorová tam však hlavně poprvé předvedla zásnubní prsten, a tak od té chvíle vystupují s Tomášem Berdychem jako snoubenci.

Rodákovi z Valašského Meziříčí to jde k duhu. Český bombarďák už odklidil z cesty Kolumbijce Fallu, Rakušana Melzera, Srba Troického, Australana Tomice a čerstvě i legendárního Španěla Nadala. Za celý turnaj navíc neztratil ještě ani jeden set.

O něco klidnější tak může být i Ester, která před časem prozradila, že po Tomášových zápasech musí brát prášky, protože zažívá nervy k nevydržení.

Teď ještě aby zázračný prsten uhranul také Brita Murrayho, proti němuž se Berdych postaví v semifinále. Uvidíme, zítra od 9:30 SEČ...

Dokáže Tomáš Berdych postoupit přes Andyho Murrayho do finále Australian Open?
Ano
79,2 %
Ne
20,8 %
Celkem hlasovalo 73330 čtenářů.

Reklama

  Kosťuková - Vondroušová probíhá
20240420T17 : 15:00+0200
Kosťuková vs. Vondroušová
Kosťuková vs. Vondroušová
Kosťuková
Vondroušová