Hlavní obsah

Strýcová zapomněla podprsenky. Trénovala v plavkách a rozesmála Plíškovou

V táboře českého fedcupového týmu vládne před víkendovou semifinálovou bitvou s domácími Švýcarkami pohoda. Výtečnou náladu ještě vyšperkovala Barbora Strýcová, která během rozhovoru na facebooku zaskočila informací, kterou řádně pobavila svoji parťačku a kamarádku Karolínu Plíškovou.

V táboře českého fedcupového týmu panuje dobrá náladaVideo: Český fedcupový tým, Facebook

 
Článek

Její rameno už je v pořádku, Strýcovou však při tréninku v Lucernu "trápil" jiný problém. "Zapomněla jsem si důležitou věc pro ženu, a to jsou podprsenky," přiznala ve videu na oficiální facebookové stránce českého fedcupového týmu.

"A co máš pod trikem?" kontrovala vedle stojící Plíšková. "Já dneska hraju v plavkách," odpověděla s úsměvem čerstvá třicátnice, která má za sebou pod koučem Tomášem Krupou povedený začátek sezóny.

Strýcovou chybějící podprsenka při úterním dopoledním tréninku z míry nevyvedla, byť se v plavkách necítila úplně nejlépe. "Je to trošku jiný, neohebný," poznamenala dobře naladěná rodačka z Plzně, která v žebříčku WTA atakuje první třicítku. Program na odpoledne měla tedy jasný. "Jdeme kupovat podprsenky," potvrdila Plíšková, jež bude v semifinále při absenci Kvitové se Šafářovou plnit roli týmové jedničky.

S povrchem panuje spokojenost

České tenistky si v Lucernu zvykají na dvorec a povrch. "Je příjemnej, rychlejší než v Kluži," řekla Strýcová. "Je podobnej, jako jsme zvyklí doma v Praze nebo Ostravě," přidal se kapitán Petr Pála.

Jediný vážnější zdravotní problém si do Švýcarska přivezl právě Pála. Doma si zlomil malíček na noze a v Lucernu chodil po kurtu jen v ponožkách a lehce kulhal. "Je trošku invalida," dobírala si ho Strýcová.

Český tým čekají v Lucernu ještě dva dny tréninku. V pátek pak proběhne losování pořadí sobotních dvouher, do kterých vedle Plíškové nastoupí zřejmě Strýcová. Pokud by obhájkyně trofeje pronikly do finále, jely by v listopadu buď do Nizozemska, nebo do Francie.

Postoupí české tenistky přes tým Švýcarska do finále Fed Cupu?
Ano
88,1 %
Ne
11,9 %
Celkem hlasovalo 16186 čtenářů.

Reklama

Související témata: