Hlavní obsah

Šlágrem týdne hokejové MS dvacítek, pokračuje Spengler Cup

Šlágrem tohoto týdne jsme zvolili mistrovství světa hokejistů do 20 let, na němž se sérii neúspěchů pokoušejí zastavit čeští mladíci. Ve švýcarském Davosu pokračuje tradiční Spengler Cup, na němž české barvy hájí mistrovské Karlovy Vary. Pokračuje extraliga, stejně jako fotbalová Premier League. V Argentině odstartuje Rallye Dakar.

Foto: Mathieu Belanger, Reuters

Zklamaní čeští hokejisté během zápasu se Švédskem

Článek

V pondělí se hraje 34. kolo první hokejové ligy, 20. kolem pokračuje fotbalová Premier League. Hokejisté Karlových Varů se na Spengler Cupu utkají s německým Mannheimem.

V úterý se opět představí čeští mladící, které na hokejovém MS v Kanadě čeká reprezentace Rakouska. Již 36. kolem pokračuje hokejová extraliga, Karlovy Vary se na Spengler Cupu utkají s hokejisty Dynama Minsk. Fotbalisté Liverpoolu nastoupí na Aston Ville.

Ve středu se divákům v dohrávkách představí fotbalisté Arsenalu a Manchesteru United, pokračuje první hokejová liga. Sázet u Tipsportu můžete i na zámořské soutěže - basketbalovou NBA i hokejovou NHL.

V Davosu finále Spengler Cupu

Na Silvestra se hraje tradiční Silvestrovské derby pražských „S“, čeští hokejisté se na MS do 20 let utkají s Ruskem. V Davosu je na programu finále Spenglerova poháru.

Na Nový rok se skáče Turné čtyř můstků v Garmisch-Partenkirchenu, v Oberhofu se běží Světový pohár a Tour de Ski. První etapou odstartuje v Buenos Aires Rallye Dakar.

V sobotu pokračuje španělská fotbalová liga, FC Barcelona změří síly s Villarrealem. Čtvrtfinále čeká na MS úspěšné hokejisty do 20 let, pokračují evropské hokejové ligy.

V neděli se hraje 37. kolo hokejové extraligy, ve Skotsku se fanoušci těší na tradiční glasgowské derby. Fotbalisté Realu Madrid vyběhnou na trávník v Pamploně. V Kanadě na MS do 20 let uvidí diváci semifinálové duely.

Reklama