Hlavní obsah

Nejproduktivnější útok Premier League hostí ve šlágru nejlepší obranu

Již s uzdraveným kapitánem Fábregasem by mohli v nedělním taháku 19. kola Premier League vyběhnout na trávník fotbalisté Arsenalu. V tabulce třetímu londýnskému klubu se postaví čtvrtá Aston Villa.

Článek

Arsenal je s 44 vstřelenými góly nejproduktivnějším týmem soutěže, Aston Villa se zase pyšní nejlepší defenzívou s pouhými 14 inkasovanými brankami. V posledních čtyřech ligových zápasech obrana Aston Villy neinkasovala. Na marodce je stále domácí Tomáš Rosický, hosté nejspíše nebudou moci počítat s Emilem Heskeym. Anglického útočníka trápí tříslo.

Pokud by Aston Villa uspěla, byla by prvním týmem Premier League po 15 letech, který v jedné sezóně porazil každý tým z velké čtyřky. Villans poslední tři zápasy na Arsenalu neprohráli, k loňskému vítězství přidali dvě remízy. Zmíněné vítězství ale bylo jediné v posledních 21 vzájemných ligových zápasech.

Na vítězství Arsenalu si můžete vsadit v kursu 1,7, na výhru Aston Villy vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 4,37. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,4.

Reklama