Hlavní obsah

Brazilci mohou završit vítězný hattrick proti Chile

Dvakrát se na mistrovství světa utkali fotbalisté Brazílie a Chile, dvakrát zvítězili populární „Kanárci“. V pondělním osmifinále mohou pětinásobní světoví šampioni završit vítězný hattrick.

Foto: Kai Pfaffenbach , Reuters

Brazilský kanonýr Luís Fabiano (uprostřed) přijímá gratulaci ke gólu do sítě Pobřeží slonoviny - ilustrační foto.

Článek

Brazílie v základní skupině po dvou vítězstvích (2:1 nad KLDR a 3:1 nad Pobřežím Slonoviny) uhlídala první příčku bezbrankovou remízou s Portugalskem. Otázkou zůstává start Mela, který má poraněný kotník.

Chile si z MS jedinkrát odvezlo bronz, letos v základní skupině nejprve porazilo díky gólu Beausejoura 1:0 Honduras, poté náhradník Gonzalez zařídil vítězství 1:0 nad Švýcarskem. Na závěr ale Chilané podlehli Španělsku 1:2, navíc přišli o vyloučeného Estradu.

Oba týmy se utkaly v kvalifikaci MS, loni v září zvítězili Brazilci 4:2. Celková bilance hovoří jasně ve prospěch „Kanárků“, ti vyhráli 46 zápasů z 65, Chile zvítězilo jen sedmkrát. Na MS vyhráli Brazilci oba duely – v roce 1962 zvítězili 4:2, v roce 1998 pak Chile prohrálo 1:4.

Na vítězství Brazílie si můžete vsadit v kursu 1,5, na výhru Chile vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 7. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,9.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články