Hlavní obsah

České hvězdy NHL pomáhaly vybrat peníze pro zdravotníky, Kaut ve finále zdolal Nečase

Aktualizováno

České hvězdy NHL své hole vyměnily za ovladače. Tomáš Hertl, Martin Nečas, Martin Kaut a Filip Chlapík se v pondělí večer představili esportovým fanouškům v turnaji Billa NHL Charity Showmatch. České hokejové profesionály doplnili přední čeští hráči hry NHL 20. Výtěžek z akce poputuje na podporu programu Pomoc nemocnicím. Triumf si nakonec připsal Kaut z Colorada, který ve finále porazil Nečase.

Foto: Sport.cz

Martin Nečas se zúčastnil charitativního turnaje Billa NHL Charity Showmatch. Ilustrační foto

Článek

Charitativní událost Billa NHL Charity Showmatch slibovala napínavé duely ve hře NHL 20. V semifinálových střetnutích se z postupu radoval útočník Colorada Martin Kaut, který poměrem 3:1 porazil Filipa Chlapíka.

V dalším souboji změřili síly útočníci Tomáš Hertl a Martin Nečas. Z postupu do finále se nakonec radoval Nečas, který svého staršího kolegu z reprezentace převálcoval jednoznačným výsledkem 7:2.

V zápase o bronz se po výsledku 7:3 radoval ze třetí příčky na turnaji Chlapík. Nejnapínavější duel přineslo až finále, v němž poměrem 4:3 opanoval celou akci Kaut. Všem českým hokejistům pomáhali přední čeští hráči hry NHL 20.

Výsledky jednotlivých duelů ale až tolik důležité nebyly. Cílem akce bylo především pomoct zdravotníkům a dalším zaměstnancům nemocnic, kteří se ve své práci kvůli koronaviru potýkají s náročnou situací.

Diváci mohli charitativní turnaj sledovat prostřednictvím Twitch kanálu bladeito, televize Nova Sport 2 nebo přímo zde na serveru Sport.cz. Přispět na pomoc nemocnicím je stále možné prostřednictví webu Pomocnemocnicim.cz

Reklama