Hlavní obsah

Český závodník Štefanko bude hájit barvy stáje formule 1

Praha

Esportový pilot Martin "Štefii" Štefanko bude závodit za virtuální odnož stáje Williams. Nový ročník esportové formule 1 tak bude s českou účastí. Štefanko je jedním z nejlepších českých jezdců. Se seriálem Formula 1 Esports Series už zkušenosti má, dříve se představil v týmu Haas.

Foto: Sport.cz

Český pilot virtuálních závodů Martin "Štefii" Štefanko bude jezdit za Williams Esports.

Článek

Fanoušci virtuálních okruhů můžou Štefanka znát především ze série Mercedes-Benz Virtual GP. Několik startů si ale připsal i za tým Haas v prestižním formulovém seriálu.

Štefanko na sklonku loňského roku ohlásil po jedenácti letech konec své virtuální závodní kariéry. Jak se zdá, vše je ale jinak a Štefanko se v příští sezoně v F1 představí v barvách stáje Williams. Ta na virtuálních okruzích patří k těm nejlepším.

„Jsem velmi hrdý, že můžu konečně ohlásit, že se stávám členem stáje Williams Esports. Je to sen, Williams je úžasný tým se spoustou talentovaných lidí a já se nemůžu dočkat, až s nimi poprvé vyrazím na trať!" ohlásil své nové angažmá český závodník.

Jezdci stáje Williams Esports závodí v mnoha herních titulech napříč esportovou scénou, od formule přes NASCAR až po Dirt Rally 2.0 a WRC 8.

Reklama

Související témata: