Hlavní obsah

SINNERS na Snow Sweet Snow končí po dramatické bitvě

Praha

Drama s trpkým koncem. Hlavní část mezinárodního turnaje Snow Sweet Snow 1 ve hře Counter Strike: Global offensive SINNERS nevyšla. Po dvou porážkách v main swissu potřebovali jediní čeští zástupci v podniku vyhrát všechny tři zbývající duely. Ve středu proti polským HONORIS se to ještě povedlo, čtvrteční klání plné zvratů proti PACT ale nakonec přineslo pouze porážku poměrem 1:2.

Foto: @sinnersesports, Facebook

Sebastian „beastik“ Daňo z organizace SINNERS. Archivní foto

Článek

Česká jednička se tak s turnajem o 100 000 dolarů (asi 2,2 milionu korun) loučí. SINNERS si v duelu s polskou organizací PACT nevedli vůbec špatně. První mapa Train šla sice na stranu PACTu, 52. týmu světa, poměrem 16:6.

Čeští plejeři ale druhé dějství na Infernu jednoznačně opanovali a vyhráli 16:7. Rozhodnout se tedy muselo až v třetím zápase.

A čeští reprezentanti v čele s Tomášem „oskar" Šťastným byli téměř po celou dobu klání na Vertigu ve vedení. Poslední krůček k druhé výhře v řadě ale nedokázali udělat a o výhru přišli v infarktovém závěru, ve kterém rozhodovaly doslova vteřiny při zneškodňování nálože.

Třetí prohra v main swissu turnaje Snow Sweet Snow znamená pro aktuálně 30. tým světového žebříčku konec postupových nadějí.

Reklama