Hlavní obsah

Pohyb na české FIFA scéně. Plzeň podepsala bývalého plejera Entropiqu, posilují také Pardubice

Rozjezd sezony v herním titulu FIFA 2022 se pomalu ale jistě blíží. Před prvním velkým turnajem na domácí scéně, kterým bude LAN podnik eRushit v pražské Troji, proto dochází k závěrečným úpravám soupisek českých organizací. Viktoria Plzeň angažovala bývalého plejera Entropiqu Patrika „Huhnak“ Hornáka. Do esportové sekce fotbalového klubu FK Pardubice zase míří někdejší hráč Sparty Jakub „JamesBony“ Němec.

Viktoria Plzeň představuje novou posilu Patrika „Huhnak“ Hornáka. Zdroj: Instagram @fcvp_esport

Článek

Hornák skončil v Entropiqu stejně jako Štěpán "RIIJK" Sobocki. Zatímco druhý jmenovaný na nové angažmá stále čeká, „Huhnak" bude v nadcházející sezoně reprezentovat modro-červené barvy Viktorie.

V týmu tak utvoří dvojici s plzeňským esportovým matadorem Lukášem „T9Laky" Pourem. Hornák je šampionem MČSR 2018, od té doby ale na výraznější úspěch na české nebo zahraniční scéně čeká.

Svůj esportový kádr se před sezonou rozhodla osekat pražská Sparta. V letenském klubu zůstali pouze Jan „Emerickson" Krupička a Martin „Caster" Štěpán.

Klub opustil také Němec, který se ve středu představil jako nová posila Pardubic, kde doplní zkušené duo František „Kucera" Kučera, Lukáš „Dodgy" Dočkal.

Reklama

Související témata: