Hlavní obsah

Pardubice - Táborsko 3:2Fotbalisté Pardubic ve druhé lize doma stále neprohráli

Praha

Fotbalisté Pardubic ve 14. kole druhé ligy díky dvěma gólům Pavla Černého porazili 3:2 Táborsko a udrželi domácí neporazitelnost. V tabulce jsou Východočeši čtvrtí o bod za dvojicí České Budějovice, Hradec Králové a na první Jihlavu ztrácejí čtyři body. Táborsko je předposlední.

Článek

Hosty poslal do vedení Březina, ale Černý ještě v prvním poločase během sedmi minut skóre otočil. Po přestávce přidal třetí gól domácích Kovář a až v samém závěru snížil střídající Pfeifer. Na víc už ale Táborsko čas nemělo a v neděli se může propadnout na poslední příčku.

14. kolo druhé fotbalové ligy:
Pardubice - Táborsko 3:2 (2:1)
Branky: 24. a 31. Černý, 76. Kovář - 17. Březina, 90. Pfeifer. Rozhodčí: Rejžek - Novák, Vaňkát. ŽK: Ndiaye, Březina (oba Táborsko). Diváci: 515.
Sestavy:
Pardubice: Letáček - Čmelík, Klíma, Prosek, Čelůstka - Mužík, Černý (82. Solil), Jeřábek, Kovář (90.+2 Sokol), Fousek - Petráň (88. Huf). Trenér: Novotný.
Táborsko: Toma - Šandera, Navrátil, Ngimbi, Hasil (82. Musiol) - Březina (75. Frýdek), Berešík - Pilík, Kučera, Vandas (57. Pfeifer) - Ndiaye. Trenér: Tobiáš.

Reklama

Související témata: