Hlavní obsah

Hradec Králové - Vlašim 1:2Votroci se připravili o šanci na turnajový triumf

Praha
Aktualizováno

Fotbalisté Hradce Králové uzavřeli skupinu A zimní Tipsport ligy porážkou 1:2 s dalším druholigovým celkem Vlašimí a nepotvrdil předchozí dvě vítězství. Votroci, kteří inkasovali druhý gól až v nastavení, obsadili v tabulce třetí místo s nejhorším skóre za Vlašimí a Příbramí. Připravili se tak o šanci vyhrát základní část celého turnaje.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Zdenko Frťala má o čem přemýšlet...

Článek

Hradečtí fotbalisté závěr turnaje nezvládli. "V posledním utkání jsme podali nejhorší výkon, prohráli jsme zaslouženě. Porážka je pro některé hráče ponaučením. Čeká je ještě hodně práce," hartusí trenér Zdenko Frťala.

Pozitivem aspoň je, že o jediný gól jeho týmu se postaral Patrik Brandner z Dukly, který do Hradce dorazil na testy.

Chrudim v dalším druholigovém souboji zdolala Varnsdorf 2:1 a skupinu B dokončila na druhém místě před dnešním severočeským soupeřem.

Přestřelka mezi Nitrou a Znojmem ve skupině C dopadla výsledkem 4:4. Slovenské mužstvo obsadilo třetí pozici, Znojmo s jedním bodem skončilo poslední.

Nejlepší tým základních skupin si zajistí účast ve finálové části zimní soutěže na Maltě, které se však v předstihu vzdaly Jablonec nebo Ostrava. Baník uzavře úvodní část Tipsport ligy čtvrtečním duelem s Prešovem ve skupině D.

Zimní fotbalová Tipsport liga:
Skupina A (Praha-Xaverov):
Hradec Králové - Vlašim 1:2 (1:1).
Skupina B (Praha-Xaverov):
Varnsdorf - Chrudim 1:2 (0:1).
Skupina C (Brno-Líšeň):
Nitra - Znojmo 4:4 (2:3).

Reklama

Související témata: