Hlavní obsah

Prostějov - Žižkov 0:2Viktoria ani ve třetím kole nezaváhala, naopak Líšeň poprvé ztratila

Praha

Fotbalisté Viktorie Žižkov v sobotu ve druhé lize vyhráli 2:0 v Prostějově a ani ve třetím kole nové sezony nezaváhali. Poprvé naopak ztratila Líšeň a po domácí remíze 1:1 s Varnsdorfem zaostává na třetím místě za vedoucími Pražany i druhým Hradcem Králové o dva body.

Foto: fkvz.cz

Radost fotbalistů Viktorie Žižkov

Článek

O vítězství Žižkova na Hané rozhodli po přestávce Nabijev s Divišem, který se prosadil v každém z úvodních tří kol a se čtyřmi brankami vede pořadí střelců. Pražané navíc podruhé za sebou udrželi čisté konto a tabulku vedou o skóre před Hradcem Králové.

Líšeň nedotáhla do konce dobře rozehraný duel s Varnsdorfem. Domácí vedli díky penaltě Málka z 16. minuty, ale po hodině hry srovnal Richter. Moravané poprvé zaváhali, ale stejně jako jejich soupeř na čtvrtém místě tabulky zatím v nové sezoně neprohráli.

3. kolo druhé fotbalové ligy:
Líšeň - Varnsdorf 1:1 (1:0)
Branky: 16. Málek z pen. - 54. Richter. Rozhodčí: Raplík - Blažej, Hock. ŽK: Matocha, Szotkowski - Bláha, Ondráček, Zbrožek, Rudnytskyy, Kocourek. Diváci: 500 (omezený počet).
Prostějov - Viktoria Žižkov 0:2 (0:0)
Branky: 74. Diviš, 90.+1 Nabijev. Rozhodčí: Lerch - Myška, Váňa. ŽK: Omale, Matoušek, Šmehyl, Šteigl - Muleme, Sixta, Hrubeš.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.