Hlavní obsah

Od fotbalistů Žižkova byl odvolán trenér Hašek

Praha

Od fotbalistů druholigového Žižkova byl kvůli špatným výsledkům odvolán trenér Zdeněk Hašek. Do konce podzimní části sezony Viktorii povede David Vavruška. Nový trenér poté převezme tým od začátku zimní přípravy. Klub o tom informoval na svém webu.

Foto: fkvz.cz

Radost fotbalistů Viktorie Žižkov - ilustrační foto

Článek

Dvaapadesátiletý Hašek skončil po porážkách s Ústím nad Labem a Třincem. V klubu bývalý kouč Litoměřic působil od loňského května, Viktorii trénoval spolu s Danielem Veselým a Danielem Sochorem. V minulém ročníku Žižkov skončil na pátém místě.

Na stejné pozici převezme tým Vavruška. "Dle dohody přichází k týmu na zbytek podzimní sezony, poté se vrátí k práci v mládežnické kopané," uvedl na webu Žižkov, který v sedmi dosavadních kolech čtyřikrát vyhrál a třikrát prohrál. Od prvního Hradce Králové ho dělí pět bodů a od sestupových pozic má odstup osmi bodů.

Foto: FK Viktoria Žižkov

Trenér Zdeněk Hašek u fotbalistů Viktorie Žižkov skončil

Osmačtyřicetiletý Vavruška už v minulosti na Žižkově působil, vedl ho v sezoně 2016/017. Za sebou má také angažmá v Příbrami, Opavě, Liberci a Teplicích. Asistenty mu budou dělat Sochor a Tomáš Čížek, bývalý hráč Sparty nebo Jablonce, kde dosud působil jako asistent u rezervního týmu.

Reklama

Související témata: