Hlavní obsah

Ústí n/L - Vlašim 2:5Vlašim díky hattricku Jandy poprvé v sezóně vyhrála

Fotbalisté Vlašimi se dočkali první výhry v sezóně Fotbalové národní ligy. V dohrávce 5. kola vyhráli na hřišti Ústí nad Labem 5:2. Hattrickem se o to zasloužil Ladislav Janda.

Článek

Ústí, které prohrou spadlo na předposlední místo tabulky, vedlo už ve 3. minutě po gólu Myslivečka. Jenže pak začal úřadovat Janda a během devíti minut skóre otočil. Nejprve se trefil zblízka hlavou a následně z deseti metrů přízemní střelou k tyči.

Ještě do poločasu mohl srovnat znovu Mysliveček, ale trefil jen břevno. Naopak krátce po změně stran dokonal Janda hattrick. Ústí ještě snížilo po přímém kopu Kateřiňáka, ale Vlašim si výhru vzít nenechala a Nečas s Tarczalem skóre ještě navýšili.

Fotbalová národní liga - 5. kolo:
Ústí nad Labem - Vlašim 2:5 (1:2)
Branky: 3. Mysliveček, 63. Kateřiňák - 7., 12. a 50. Janda, 77. Nečas, 90. Tarczal. Rozhodčí: Příhoda - Pospíšil, Hájek. ŽK: Vaněk, Peterka, Kateřiňák - Tarczal, Vondra, Nečas. Diváci: 916.
Ústí nad Labem: Tvrdoň - Zeman, Peterka, Vaněk, Šnirc - Kateřiňák, Miskovič (65. Martykán) - Moulis, Mysliveček (57. Výborný), Leibl - Pouček. Trenér: Skála.
Vlašim: Nguyen - Breda, Kavka, Piško, Vondra - Janda, Tarczal, Kulhánek, Tusjak (62. Frizoni) - Nečas (83. F. Hašek), Vyhnal (89. Reiter). Trenér: M. Hašek.

Reklama

Související témata: