Hlavní obsah

Druholigové derby Třince s Frýdkem-Místkem bylo kvůli vodě odloženo

Třinec

Atraktivní frýdecko-místecké derby mezi desátým týmem druholigové tabulky Třincem a jedenáctým Frýdkem-Místkem, které se mělo hrát v sobotu 29. dubna od 10.15 v Třinci bylo odloženo. Na vině jsou několik dní trvající deště, které sužují Moravskoslezský region.

Foto: František Géla

Fotbalisté Frýdku-Místku na archivním snímku.

Článek

„Technický delegát Fotbalové asociace (FAČR) Ludvík Urbanec po páteční návštěvě stadiónu Rudolfa Labaje uznal trávník nezpůsobilý pro sobotní dopolední zápas, a to i s ohledem na předpověď počasí pro následující hodiny," uvedla mluvčí třineckého klubu Lucie Trnková.

Kluby se okamžitě dohodly na náhradním termínu a po vzájemné dohodě obou klubů a zástupců FAČR se derby mezi okresními rivaly odehraje nadcházející úterý 2. května od 17 hodin.

V ohrožení zatím naopak není další druholigové utkání, které se v sobotu hraje v Moravskoslezském kraji. Trávník Městského stadiónu v Ostravě je v dobrém stavu, odehrání záchranářského souboje předposledních Vítkovic s devátým Ústím nad Labem zatím nic nestojí v cestě. Zrušen byl kvůli nepříznivému počasí jen doprovodný program, který měl v rámci Víkendu otců utkání provázet. Program pro děti i jejich tatínky byl přesunut na 20. května, kdy Vítkovice v posledním domácím zápase sezóny hostí Pardubice.

Hrát se nebude ani dnešní utkání Českých Budějovic s Vlašimí. Na vině ale není nepříznivé počasí, nýbrž infekční onemocnění českobudějovických fotbalistů. Náhradní termín zatím nebyl stanoven.

Reklama

Související témata: