Hlavní obsah

Ústí - Žižkov 3:1Moulis dvěma góly vystřelil fotbalistům Ústí výhru nad Žižkovem

Ústí nad Labem

Fotbalisté Ústí nad Labem v předehrávce 26. kola druhé nejvyšší soutěže FNL doma porazili Viktorii Žižkov 3:1. Dvěma góly k tomu přispěl Pavel Moulis. Ústí se v tabulce dotáhlo na sedmé Pražany, kteří ztratili body popáté za sebou.

Foto: Sport.cz

Martin Klán (vlevo) ve svém prvním utkání mezi dospělými.

Článek

Klíčový moment přišel ve 23. minutě, kdy se z ničeho nic dostali domácí do vedení. Obrana Žižkova byla zformovaná, přesto po centru z pravé strany neubránila Moulise, který hlavou otevřel skóre.

Ústí mělo další šance a v 60. minutě zvýšilo. Pouček ustál faul a pronikl do vápna, kde přihrál před prázdnou branku Jindráčkovi. A definitivně rozhodl znovu Moulis v 80. minutě. Hosté už jen v poslední minutě snížili díky Jelínkovi po závaru před brankou.

26. kolo druhé fotbalové ligy
Ústí nad Labem - Viktoria Žižkov 3:1 (1:0)
Branky: 24. a 80. Moulis, 60. Jindráček - 90. Jelínek. Rozhodčí: Klíma - Šimáček, Poživil. ŽK: Miskovič, Pimpara (oba Ústí). Diváci: 563.
Ústí: Tvrdoň - Gilián, Vaněk, Pimpara, Zeman - Peterka, Martykán - Moulis, Výborný (73. Miskovič), Pouček - Jindráček (82. Procházka). Trenér: Skála.
Žižkov: Soukup - Šandera, Opluštil, Švejdík, Hurka - Urbanec (77. Trýzna), Krystan (65. Čapek) - Jelínek, Podrazký, Volek - Dočekal (65. Telnar). Trenér: Vavruška.

Reklama

Související témata: