Hlavní obsah

Budějovice - Vlašim 0:4Vlašim vysoko vyhrála v Budějovicích a zajistila si čtvrté místo

Fotbalisté Vlašimi zvítězili v dohrávce 25. kola druhé ligy v Českých Budějovicích zásluhou čtyř gólů po změně stran 4:0 a zajistili si konečné čtvrté místo v tabulce. Hosté mají dvě kola před koncem soutěže na páté Jihočechy nedostižný náskok osmi bodů, na třetí Opavu ztrácejí šest bodů, ale mají horší bilanci ze vzájemných zápasů.

Článek

Souboj sousedů v tabulce se po vyrovnané první půli nečekaně změnil v jasnou záležitost Vlašimi. Dynamo vůbec nezachytilo vstup do druhého poločasu a v 52. minutě prohrávalo 0:2 po gólech Hadaščoka a Vyhnala. Další chybu v domácí obraně potrestal v 74. minutě Reiter a podobu debaklu dal výsledku druhým gólem Vyhnal.

České Budějovice tak nezvítězily ani v sedmém domácím jarním utkání, naopak Vlašim popáté za sebou vyhrála a potvrdila formu. Původně se dnešní zápas 25. kola měl hrát v dubnu, ale musel být odložen kvůli infekčnímu onemocnění v domácím celku.

25. kolo druhé fotbalové ligy
České Budějovice - Vlašim 0:4 (0:0)
Branky: 52. a 84. Vyhnal, 48. Hadaščok, 72. Reiter. Rozhodčí: Severýn - Šimáček, Podaný. ŽK: Funda, Klesa, Kladrubský - Piško. Diváci: 342.
Č. Budějovice: Křížek - Klesa (59. Vopat), Šourek, Havel, Funda - Čavoš, Kladrubský - Wermke, Benát, Pešek (55. Kadula) - Táborský (75. Matějka). Trenéři: Lerch a Horejš.
Vlašim: Lé Giang - Wiesner, Piško, Štochl, Kadlec (77. Vrána) - Reiter, Kulhánek, Hašek, Kučera (85. Hrebeniuk) - Vyhnal, Hadaščok (65. Jeslínek). Trenér: Havlíček.

Reklama

Související témata: