Hlavní obsah

Žižkov řeší, jak utnout bídu. Trenér Vavruška je v ohrožení, odvolán ale zatím nebyl

Praha

Pozice trenéra fotbalistů Viktorie Žižkov Davida Vavrušky je po sérii tří porážek a posledním debaklu 1:5 s Opavou v ohrožení. Spekuluje se o jeho možném odvolání, kdy by jej mohl na lavičce aktuálně jedenáctého klubu FNL nahradit Bohuslav Pilný, jenž byl v květnu odvolán v Hradci Králové. Sportovní ředitel Viktorie Michal Dyml však pro Sport.cz uvedl, že trenér normálně vedl přípravu. Nepopřel ale, že vedení klubu situaci řeší.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér David Vavruška.

Článek

"Pokud někdo tvrdí, že u nás trenér skončil, tak ví asi více, než my v klubu. Trenér Vavruška je normálně s námi na Žižkově, ale je pravda, že situaci řešíme," uvedl Dyml pro Sport.cz. Nevyloučil, že ke změně kouče může dojít, momentálně však žádnou změnu nepotvrdil. Jasno by mohlo být ve středu večer.

Pětačtyřicetiletý Vavruška převzal Viktorii loni v prosinci a minulou sezónu s ní dokončil na devátém místě druholigové tabulky. V tomto ročníku se ale tradičnímu pražskému klubu příliš nedaří a po sérii tří porážek klesl na jedenáctou příčku se ziskem deseti bodů.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Toronto - Boston 2:4

Video
Boston i díky Pastrňákovi vyhrál v Torontu a vede sérii. Slaví i Hertl
NačítámNačíst další články