Hlavní obsah

Miliónová trefa! Gól v nastaveném čase přihrál sázkaři pohádkovou výhru

Tomu se říká trefa do černého! Gól, který vstřelil Milot Rashica z Werderu Brémy v 6. minutě nastaveného času sobotního bundesligového utkání proti Eintrachtu Frankfurt (2:1), znamenal nejen první výhru fotbalistů z hansovního města v letošním ročníku soutěže, ale podle serveru listu Bild současně zajistil nejmenovanému sázkaři z města Herne maximální výhru 250 000 eur (v přepočtu bezmála 6,5 miliónu korun). A to přitom za symbolicky investované jedno euro!

Foto: Ralph Orlowski, Reuters

Milot Rashica z Werderu Brémy slaví vítězný gól v ligovém utkání s Frankfurtem.

Článek

Jednatřicetiletý šťastný výherce z Porúří na svém tiketu namixoval pět zápasů nejvyšší německé fotbalové soutěže a jeho cílem nebyly ani přesné výsledky. Zaměřil se na to, kdo povede v poločase a který tým se nakonec bude radovat z výhry, či zda zápas skončí remízou.

Trefil tak nerozhodný konečný výsledek souboje Augsburg - Mönchengladbach (1:1) i remízu Norimberka s Mohučí, stejně jako výhru Hoffenheimu 3:1 nad Freiburgem a Wolfsburgu v Leverkusenu (3:1). S napětím čekal na výsledek Brém ve Frankfurtu a po Rashicově trefě z trestného kopu mohl jásat.

Reklama

Související témata: