Hlavní obsah

Ostuda! Koubek a Suchý začali propadákem se soupeřem ze čtvrté ligy

Čeští fotbaloví reprezentanti Tomáš Koubek a Marek Suchý, kteří před sezonou přestoupili do bundesligového Augsburgu, zažili na úvod angažmá v prvním ostřejším duelu propadák. V úvodním kole Německého poháru prohráli 1:2 na půdě Verlu, týmu ze čtvrté nejvyšší soutěže.

Foto: Sport.cz

Marek Suchý si za asistentce sportovního ředitele Augsburgu Stefana Reutera a Viktora Koláře z agentury Sport Invest před pár týdny po přestupu zapózoval na stadionu. Ilustrační foto.

Článek

Vstup do zápasu zažil Augsburg katastrofální. V 9. minutě si Suchý dal vlastní gól, nedlouho poté domácí přidali druhý zásah za Koubkova záda. Ve druhé půli favorit jen snížil Hahnovou zásluhou z penalty.

Favorité v naprosté většině z víkendových bojů postupují. Dál jde i Werder Brémy a s ním i čeští fotbalisté Jiří Pavlenka a Theo Gebre Selassie. Připsali si vítězství nad Delmenhorstem 6:1. Do historie se přitom zapsal slavný Claudio Pizarro, když zaznamenal dvě branky a stal se nejstarším autorem dvou gólů v jednom zápase DFB Pokalu. V sobotu mu bylo 40 let, 10 měsíců a sedm dní.

Reklama

Související témata: