Hlavní obsah

Auu, tohle muselo bolet! Bundesligová hvězda trpěla jako zvíře

Berlín

Tvář se mu křivila bolestí. To zranění muselo bolet jako čert, o tom nepochybujte. Leckterý hráč by v tu chvíli zabalil zápas a spěchal do nemocnice. Ale ne bundesligový tvrďák a v současnosti podle expertů jeden z nejlepších útočníků německé nejvyšší soutěže. Ukazovák na levé ruce mu nepřirozeně „odbočoval", útočník nechal fyzioterapeuta, ať mu prst nahodí do normálu a jelo se dál. A co víc, stihl ještě nahrát na třetí gól Hoffenheimu na hřišti Herthy.

Foto: Michael Sohn, ČTK/AP

Útočník Hoffenheimu Sandro Wagner se raduje z gólu Niklase Sueleho.

Článek

Ten pohled byl děsivý, možná bylo lepší se na něj nekoukat. Útočník Hoffenheimu Sandro Wagner taky zatínal zuby, co to šlo. Prst na jeho levé byl děsivě a nepřirozeně zahnutý. Hráč to okamžitě na hřišti ukazoval a bylo jasné, že potřebuje pomoc. Fanoušci možná hrůzou zavírali oči, na stadiónu i u televize.

Ale na nosítka nebo úprk do kabiny v podání hráče zapomeňte. Hvězda Hoffenheimu zvolila jinou cestu. Na hřiště přiběhl fyzioterapeut a vykloubený prst nahodil zpátky, i když asi Wagner v tu chvíli viděl před očima bolestí hvězdičky i všechny svaté.

Za chvilinku bylo po všem a světe div se, útočník válel dál. A co víc, byl i u třetího gólu vítězů. Utekl po levém křídle a přesnou přihrávkou připravil tutovku pro spoluhráče, jenž pečetil výhru Hoffenheimu3:1.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články