Hlavní obsah

Hvězda Bayernu se rozvádí! Stojí za vším vnadná ruská modelka?

Mnichov

Změna je život, jako by si řekl fotbalista James Rodríguez. Poté, co v létě odešel z Realu Madrid a zamířil na hostování do Bayernu Mnichov, ohlásil také rozvod s manželkou Danielou Ospinovou. Se sestrou brankáře Arsenalu Davida Ospiny byli svoji šest a půl roku a mají dcerku Salome.

Foto: Aly Song, Reuters

Letní akvizice Bayernu James Rodríguez (vlevo) v souboji s Ainsleym Maitlandem-Nilesem z Arsenalu.

Článek

Podle španělských a kolumbijských médií údajně stojí za rozpadem Jamesova manželství románek, který pětadvacetiletý tvořivý záložník prožil s ruskou modelkou Helgou Lovekatyovou.

„Rozcházíme se po vzájemné dohodě, s oboustranným respektem a nadále se budeme snažit zajistit pro (dcerku) Salome co možná nejvíce lásky," napsali na sociálních sítích. Pár si řekl ano ještě v teenagerském věku, Jamesovi bylo na svatbě 19, jeho ženě o rok méně.

Rodríguez se v roce 2014 stal s šesti góly nejlepším střelcem světového šampionátu a následně za téměř 80 miliónů eur (přes dvě miliardy korun) přestoupil z Monaka do Realu. S ním v posledních třech letech dvakrát vyhrál Ligu mistrů a klubové mistrovství světa a jednou španělskou ligu.

V Bílém baletu však nedostával od trenéra Zinédina Zidana tolik příležitostí, kolik by si představoval, a tak zamířil do Bavorska za koučem Carlem Ancelottim. S ním úspěšně spolupracoval právě v Realu Madrid.

Reklama

Související témata: