Hlavní obsah

Šok pro Bayern! Hvězda už zase chybí. A hrozí dlouhá pauza

Mnichov

Po návratu dlouho nevydržel. Manuel Neuer se už zase musel poroučet do péče lékařů. Bayern Mnichov přišel o svoji brankářskou jedničku. A asi na hodně dlouho. Levá noha nevydržela při pondělním tréninku, po němž bylo jasné zatím to, že Neuer rozhodně nebude chytat v nejbližším ligovém kole v úterý večer proti Schalke, svému bývalému klubu, z něhož kdysi zamířil do Mnichova. Připraven bude Sven Ulreich.

Foto: Michaela Rehle, Reuters

Brankář Bayernu Manuel Neuer.

Článek

Neuerovi akutně hrozí lékařský zákrok. To je zatím poněkud neurčitý výsledek po prvních vyšetřeních. Více má být známo v úterý.

Bayern brankářovo zranění potvrdil: "Manuel Neuer se zranil v pondělí při tréninku na levé noze a je vyřazen pro zápas na hřišti Schalke 04. V úterý se uskuteční další vyšetření," píše se na stránce Bayernu, který rozhodně nezažívá v sezóně velkolepou jízdu. V lize je suverén minulých sezón zatím třetí. Teď zdá se přichází o velkou oporu, která se teprve v srpnu vrátila po vyléčené březnové vlasové zlomeniny v nártu.

Teď to vypadá na obnovení problému. Bild přichází i s nepříznivou prognózou. „Kapitánovi hrozí operace, a tedy několikaměsíční pauza, šok pro Bayern," píše obvykle dobře informovaný zdroj.

Reklama

Související témata: