Hlavní obsah

Slavia prodloužila smlouvu s brankářem Kolářem do června 2022

Praha

Fotbalová Slavia Praha o rok prodloužila smlouvu s brankářem Ondřejem Kolářem. Třiadvacetiletý gólman se úřadujícímu vicemistrovi nově upsal do 30. června 2022 a kontrakt neobsahuje žádnou výstupní klauzuli.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Brankář Slavie Praha Ondřej Kolář.

Článek

Kolář přišel do Slavie v zimě z Liberce krátce po trenérovi červenobílých Jindřichu Trpišovském. V Edenu se ihned stal brankářskou jedničkou a pomohl k druhému místu v lize a vítězství v domácím poháru.

Kolář připustil, že ho nabídka na prodloužení smlouvy po teprve půlročním působení v Edenu překvapila. "Samozřejmě, jsem tu zatím jen chvíli. Ale tímto vidím, že si mě Slavia váží a chce, abych tady pokračoval delší dobu. Já jsem ani chvíli neváhal a domluvili jsme se s panem (šéfem klubu Jaroslavem) Tvrdíkem a (sportovním ředitelem) Honzou Nezmarem. Jsem za to ohromně rád," citoval Koláře klubový web.

"Pro mě je v současné době Slavia jasně na prvním místě. Nikam jsem odcházet nechtěl. Chci v klubu pokračovat a dosáhnout tady úspěchů. Jsem tady krátkou dobu, a proto si toho moc vážím," dodal liberecký odchovanec.

Reklama

Související témata: