Hlavní obsah

Z české ligy do Anglie? Newcastle chce Trávníka, West Ham zase Hrošovského

Fotbalová burza se roztáčí naplno. Přestupní termín ve většině největších soutěží skončí posledním lednovým dnem, a tak se čas krátí. Španělský server AS přinesl zajímavé informace o dvou nabídkách pro hráče z české ligy. Známý kouč Rafa Benítez by podle něj v Newcastlu rád viděl Michala Trávníka z Jablonce. West Ham pro změnu chce slovenského reprezentanta Patrika Hrošovského z mistrovské Plzně.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Plzeňský záložník Patrik Hrošovský se raduje z gólu.

Článek

Má od šéfa Pelty přislíbený přestup do zahraničí. Michal Trávník se však před pár dny na tréninku zranil a léčit se bude na kempu v Portugalsku, kam se s Jabloncem během úterý přesunul.

Zájem o tvořivého záložníka stále neutichá. Aktivita Newcastlu, který před rokem získal gólmana Dúbravku ze Sparty, je toho dokladem.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Michal Trávník z Jablonce je údajně v hledáčku anglického Newcastlu.

Server AS tvrdí, že Newcastle s Jabloncem jedná, ve hře je údajně přestupní částka 3 miliony eur (přibližně 76 milionů korun). A boss Pelta sám přiznává, že peníze z prodeje hráčů potřebuje.

Viktoriána si vybral Pellegrini

Naopak Viktoria si startem v Lize mistrů polepšila víc než dost a k výprodeji ji nic nenutí. Slovenský reprezentant Patrik Hrošovský je však pro spoustu zájemců lákavým zbožím. Tím spíše, že na podzim dal gól na hřišti Realu Madrid.

„O hráče hodně stojí Manuel Pellegrini, kouč West Hamu. Jednání probíhají," tvrdí AS a uvádí cenu 4,5 milionu eur (115 milionů korun).

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Plzeňský záložník Patrik Hrošovský oslavuje gól z nařízené penalty během ligového utkání s Baníkem.

Taková částka však Viktorií sotva zacloumá. V minulosti odmítla třeba 200 milionů korun za svého kanonýra Michaela Krmenčíka.

Server ještě připomíná, že o Hrošovského se vážně zajímá třeba také bundesligový Stuttgart.

Reklama

Související témata: