Hlavní obsah

Šmicer znovu rozdával radost v Edenu, Slavia otevřela dveře stadionu

Porážka v přípravném duelu se Salcburkem byla jen malou kaňkou na jinak vydařeném víkendu, který fotbalová Slavia připravila pro své příznivce. Po oba dny otevřela dveře svého stadionu i muzea dokořán a akci navštívilo téměř dva tisíce fanoušků. Nechyběly ani klubové legendy v čele s Vladimírem Šmicrem.

Foto: slavia.cz

Vladimír Šmicer a spol. se podepisují fanouškům během víkendové akce.

Článek

Fanoušci dostali po dvou letech znovu mimořádnou příležitost zažít Sinobo Stadium jinak. Kromě prostor muzea mohli navštívit další prostory a zázemí stadionu, do kterých se během zápasů nepodívají. Nahlédli tak do kabiny A-týmu, na střídačky nebo do tiskového střediska. Vedle prohlídky stadionu proběhla také autogramiáda se slávistickými legendami.

Zájemcům se podepisovali Zdeněk Šenkeřík, Vladimír Šmicer, Lukáš Došek a Jaroslav Černý.

Foto: slavia.cz

Sinobo Stadium během víkendu navštívilo téměř dva tisíce fanoušků Slavie.

„Jsme nadšeni z celé víkendové akce, která se nadmíru vydařila. Sinobo Stadium navštívilo téměř dva tisíce našich fanoušků, kteří si mohli užít řady atrakcí a workshopů. Chtěli bychom poděkovat jak slávistům, kteří Eden navštívili, tak hlavně fanouškům, kteří se do akce aktivně zapojili a připravili několik zajímavých stanovišť po celém stadionu," hodnotí Michal Býček, ředitel komunikace klubu.

"V neděli dokonce naši fanoušci společně sledovali přípravné utkání z Portugalska proti Salcburku. Jsme rádi, že jsme navázali na akci, kterou jsme pořádali před dvěma let a navíc ji ještě posunuli. Laťku jsme nastavili hodně vysoko a máme na co navazovat," uvědomuje si Býček.

Reklama

Související témata: